Reviews geschreven door John Hunt (62325)

Schietvereniging St. Hubertus - Herstel review, verkeerde Hubertus

Review:
Voorgaande review is niet correct. Ik heb commentaar gegeven op de verkeerde Hubertus vereniging. Aan deze vereniging mankeert niets.

John Hunt beveelt Schietvereniging St. Hubertus aan bij vrienden/bekenden

SSV St Hubertus - Incompetent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

Review:
Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunde is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden.

Het aantal leden dat Hubertus benoemt is 2 keer zo groot als echte aantal leden. Volgens mij om de teruggang te verbergen. Typisch gedrag bestuur SSV St. Hubertus. Eigen mening en dulden geen commentaar of andere meningen.

Mooi gebouw

Zwakke punten:
Incompetent en onbehoorlijk bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

John Hunt beveelt SSV St Hubertus NIET aan bij vrienden/bekenden

Schietvereniging St. Hubertus - Incompentent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

Review:
Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunnen is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden.

Het aantal leden dat Hubertus volgens op hun website is een zeker 2 groter als het werkelijke aantal leden. Ze proberen de teruggang te verbergen. Typisch Hubertus.

Mooi gebouw

Zwakke punten:
Incompetent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen.

John Hunt beveelt Schietvereniging St. Hubertus NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres