Schietsport Vereniging Artemis is opgericht in 1982 uit drie verenigingen. Het ledenaantal telt op dit moment 113 leden en bestaat uit zowel heren, dames en kinderen. Bij onze vereniging mag alleen geschoten worden met lood of deelmantel, dus geen volmantel. Verder is het verenigingsgebouw ook toegankelijk voor invaliden. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie, KNSA.

SV Artemis Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SV Artemis.

Bezoek SV Artemis

Schrijf je eigen review over SV Artemis