• Webshop vermeldt artikelen "op voorraad". Was maar goed dat ik eerst ff gemaild had. Niet op voorraad dus. Munitie (voor lucht) haal ik zelf af: als PostNL het een keer laat vallen kan ik een deel weggooien. Stel dat ik niet eerst gemaild had, was ik voor de kat z'n viool van Zeist naar Den Haag gereisd. Op mijn opmerking hierover geen reactie meer, nogal onbeschoft dus.
    Stel dat ik meteen via Internet had besteld. Wie weet hoe lang mijn geld dan vast zou staan en wie weet of ze uberhaupt zullen leveren.

    Zwakke punten
    Webshop vermeldt artikelen "op voorraad", ook als ze er niet zijn.

    Door Hans V. op 31 augustus 2019 Reageer

  • Al behoorlijk wat jaren ben ik lid. En een van de leuke aspecten van Rabenhaupt is de ontspannen sfeer. Ook is het leuk dat er mensen van zeer uiteenlopende leeftijden en achtergronden bij deze club samenkomen om hun hobby uit te oefenen.

    Ik heb in eerste instantie gekozen voor Rabenhaupt omdat ik zag dat ze een vrouwelijke voorzitter hadden (!)

    Waar ik vandaan kom ben ik gewend dat de schietclub vooral vol zit met ex-militairen, brandweermannen etc. En waar het hebben van een dikke bromsnor niet verplicht, toch wel echt een pre was..

    Ik was erg blij dat dat bij Rabenhaupt niet zo is, en er een toegankelijke ontspannen sfeer heerst onder een diversiteit van leden.

    Sterke punten
    - Uitgebreide opleiding voor beginnende schutters.

    - Ontspannen sfeer

    - Serieus schieten

    - Mogelijkheid tot het schieten van veel disciplines (hoewel lang niet allemaal 'inhouse')

    Zwakke punten
    Om de sfeer ontspannen te houden zijn de verwachtingen van schutters erg hoog. Zit je te klooien dan mag je voorlopig lucht schieten. Er is lang nodig om het vertrouwen te winnen bij de vereniging om naar vuur over te mogen.
    Maar vanaf dan is 'the sky the limit'.
    Leden schieten van alles; van militair pistool, zwart kruit, service pistol tot field target. Ook zijn er regelmatig uitjes om bijvoorbeeld kleiduiven te schieten. Hierbij is het als lid dus ook makkelijk om aan te haken. Maw het duurt lang voordat je met alles kan schieten maar er kan uiteindelijk van alles.

    De accomodatie is verouderd en heeft slechts 12m lange banen. Er kan op de baan van Rabenhaupt zelf alleen lucht en kleinkaliber geschoten worden. Maar vrijwel elk weekend is er de mogelijkheid op andere banen waar Rabenhaupt afspraken mee heeft te schieten met andere leden.



    Door Carlos op 2 maart 2019 Reageer

  • Na hartelijk onthaal erg leuke avond gehad. Zeer deskundige uitleg over wat schieten is en hoe veilig een wapen te hanteren.

    Nooit geweten dat er nog zoveel komt kijken bij wat ik dacht simpel schieten. Erg leerzaam en geweldig leuke ervaring.

    Ben op wachtlijst gezet voor geval ledenstop eraf gaat.

    Dank voor de leuke avond en hopelijk tot weerziens

    Sterke punten
    Zeer deskundige en rustige uitleg. Enorm leuk en gezellig.

    Zwakke punten
    Ledenstop, want ik zou graag hier lid worden. Maar heb alle begrip voor situatie.

    Door Hans op 23 november 2018 Reageer

  • Samen met mijn vrouw aan een introductie meegedaan. We wisten niet dat er zoveel bij komt kijken en waar je rekening mee moet houden. Echt Topsport ! Wat een ervaring.
    Zeer goede instructeurs met veel ervaring. Dacht altijd dat het een mannensport was, maar er zijn ook veel vrouwen lid.

    Zo leuk dat we gelijk beide lid zijn geworden. Raad iedereen aan of het eens te proberen.

    Sterke punten
    Enthousiaste leden die je als je nieuwkomer bent graag helpen.

    Gezellige sfeer er worden ook veel dingen georganiseerd

    Ook leuk om gezellig aan de bar te zitten voor een hapje en een drankje.

    Meerdere schietbanen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rob op 19 november 2018 Reageer

  • Wàs n gezellige vereniging, leuke mensen net t pand gekocht.Helaas is t schijnt kommer en kwel nu, leden blijven weg.Geen sfeer geen mensen bestuur is volgens dorps tamtam verdreven door een man nieuweling met grote mond juridische hulp en moeilijke woorden.De gewone mensen uit Loo en Groessen Duiven en omtrek en het bestuur zijn dupe nu.

    Sterke punten
    Mooi pand kan darten kruisboog luchtgeweer pistoolschieten.Bar toilet parkeren enalles

    Zwakke punten
    Bestuur is er steeds niet geen leden daar.Geen gezelligheid en aansturing meer.Wij zijn nu in Arnhem kijken zonde

    Door Leo op 13 november 2018 Reageer

  • Op bezoek geweest naar aanleiding van uitnodiging in krant de gelderlander. Mindfull schutters moeten Hubertus redden.

    Volgens Hubertus: Heb je lastige kinderen, dan horen ze hier thuis. Hier wordt ze discipline bijgebracht.
    Alle goede schutters zijn verdwenen, Het is de club totaal onbekend waarom. Bij navraag bij ander clubs, blijkt wel degelijk waarom: weinig of geen tolerantie en clubgevoel is totaal afwezig. Je wilt toch alleen bij een club horen waar het bestuur je het gevoel geeft van respect, dat je gewaardeerd wordt en dat je welkom bent. Laat het bestuur een keer mindfull worden en stoppen de zaak voor te liegen.

    Sterke punten
    Niet opgevallen

    Zwakke punten
    zie review. Op sterven na dood.

    Door Cas Dekker op 2 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Uitbaters gedragen zich niet netjes, impopulair en vooral gericht op het "vaste" clubje.
    Ze nodigen absoluut niet uit om weer terug te komen.
    Daarnaast speelt het humeur van de uitbaatster een grote rol in de sfeer.
    Op zich een redelijke baan maar het wordt verpest door gedrag van de uitbaters.

    Sterke punten
    Schone baan

    Zwakke punten
    Altijd dezelfde opstelling qua schietpunten
    Arrogante uitbaters

    Door Ronald op 1 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voorgaande review is niet correct. Ik heb commentaar gegeven op de verkeerde Hubertus vereniging. Aan deze vereniging mankeert niets.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -

    Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunde is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden.

    Het aantal leden dat Hubertus benoemt is 2 keer zo groot als echte aantal leden. Volgens mij om de teruggang te verbergen. Typisch gedrag bestuur SSV St. Hubertus. Eigen mening en dulden geen commentaar of andere meningen.

    Sterke punten
    Mooi gebouw

    Zwakke punten
    Incompetent en onbehoorlijk bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

    Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunnen is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden.

    Het aantal leden dat Hubertus volgens op hun website is een zeker 2 groter als het werkelijke aantal leden. Ze proberen de teruggang te verbergen. Typisch Hubertus.

    Sterke punten
    Mooi gebouw

    Zwakke punten
    Incompetent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen.

    Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • SV Gradatim is een gezellige vereniging met en goede sfeer. Het heeft een KNSA Kroon Certificering en dat merk je meten. Ze hebben alles perfect voor elkaar. De gediplomeerde trainers geven uitstekend les en zijn altijd bereikbaar voor additionele hulp indien gewenst. Het veiligheidsprotocol is zeer goed en uitgebreid. Er is veel kennis aanwezig bij de trainers en het bestuur.

    Sterke punten
    Organisatie
    Gezelligheid
    Professionaliteit
    Kennis
    Veiligheidsprotocol
    Alle disciplines kunnen geschoten worden

    Zwakke punten
    niet ontdekt

    Door Marcel Kroon op 11 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb met mijn partner een introductie les gevolgd. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van deze vereniging. Wij kregen een welkom en veilig gevoel. We vonden het ook best grappig dat we wat bekende Nederlanders zagen lopen daar. Wil toch ook wat zeggen. Zeker aan te raden!

    Sterke punten
    Alleen maar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Guillemette op 19 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Introductie les. Zeer positief ervaren! Vriendelijk personeel, zowel de baan instructeur als de dame achter de bar. Zeer onder de indruk van de veiligheid bij de vereniging; zo hebben ze een goede controle op wie er binnen komt en is er ook sprake van een professionele begeleiding op de baan. Een aanrader!

    Sterke punten
    - Veiligheid;
    - Vriendelijkheid van medewerkers;
    - 50 meter baan;
    - Introductie met meerdere disciplines;
    - Goed bereikbaar met zowel OV als Auto;
    - Algemeen prettige sfeer!

    Zwakke punten
    - Geen.

    Door Jim op 16 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schietvereniging drachten is een leuke vereniging waar jeugd met luchtdruk wapens en volwassen met vuurwapens de sport goed kunnen beoefenen. Met 10 meter banen voor de luchtwapens en 25 en 50 meter banen waar zowel klein als groot kaliber kan worden geschoten.

    Sterke punten
    Veiligheid hoog in het vaandel. En ruime hoeveelheid verenigingswapens groot en klein kaliber die gratis beschikbaar worden gesteld door de vereniging.en zeer bekwaamde instructeurs.

    Zwakke punten
    Kan zo snel niet 1 bedenken. Ik zelf heb enorm veel plezier bij deze vereniging

    Door S Sikkema op 23 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben al een aantal jaren lid van SDVV. Een gezellige club, uitstekende accommodatie en ruime openingstijden.

    Sterke punten
    Accommodatie, gezelligheid

    Door J. Kuitert op 13 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Toen ik binnenkwam zat de man achter de administratie brutaal te doen naast een vrouw die daar lid was. Ik kwam met mijn vriendin en vroeg of ik mee kon doen aan een introductie les omdat ik van plan was lid te worden. (Op hun site staat dat introductie lessen 35 zijn, ik had het geld bij me.) De man antwoorden met 'dit is geen circus, misschien dat je het ergens anders kunt proberen. Ik bleef beleefd en vroeg of ik even binnen een uber kon bestellen via mijn telefoon want het was slecht weer buiten en ik kwam met de OV en het is even lopen naar de bushalte waarop de man antwoorden 'Nee doe dat buiten maar', dit is heel brutaal en onprofessioneel!

    Ik deed doe moeite om uit Amstelveen te komen maar wordt gewoon in me gezicht gespuugd.

    Ik raad het niemand aan om naar deze vereniging te gaan.

    Sterke punten
    - Brutaal
    - Bijdehand
    - Respectloos
    - Niet klantvriendelijk

    Zwakke punten
    - Alles

    Door john op 11 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schietsport Vereniging De Vrijheid in Hoorn is een KNSA gecertificeerde schietbaan met 25m en 100m schietpunten voor sportschutters en een ieder die een indruk / informatie wil krijgen wat de schietsport inhoudt.
    Uitstekende begeleiding van ervaren instructeurs die U de gelegenheid bieden om zelf te ervaren wat sportschieten inhoudt.
    Naast de diverse disciplines en kalibers vuurwapens is deze schietvereniging airsoft gecertificeerd.
    Goede faciliteiten, gemoedelijke sfeer en erg gezellig.

    Sterke punten
    faciliteiten: Kantine, 100m Baan, toegankelijk voor minder validen, begeleiding

    Zwakke punten
    geen

    Door Prometheus op 3 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zou deze vereniging nooit aanbevelen, mijn zoon zat hier een paar maanden, totdat hij zonder enige reden, zelfs niet na aandringen van mij als ouder, eraf gestuurd is. Nooit geen discussie, niets....zij willen tot op de dag van vandaag geen reden geven, waarschijnlijk omdat deze er niet is, en zij onze zoon gewoon te "bijdehand" vonden, ofwel zeer geïnteresseerd in de sport. Na contact met het KNSA willen zij nog steeds niet reageren.
    Het vrouwelijke bestuurslid borrelt gezellig vanachter de bar mee met de gasten...nee, voor ons geen de Fles meer!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen overleg
    drank achter de bar

    Door Corina op 16 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De club is heel gezellig. Leden zijn divers qua afkomst en leeftijd. Genoeg gecertificeerde trainers aanwezig.

    Sterke punten
    Veel goede trainers. Kroon-gecertificeerd. Gezellig.

    Zwakke punten
    Vijf 12-meter banen, waarvan twee geschikt om liggend te schieten.

    Door Michael op 21 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schietvereniging Baarn & Omstreken is de beste, leukste en gezelligste schietsportvereniging van Baarn en omstreken. Mooie binnenbaan met 10 en 12 meter klein kaliber schietpunten. Daarnaast een unieke prachtige buitenbaan met 25, 50 en 100 meter schietpunten voor klein en groot kaliber.

    Sterke punten
    Zie review

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ren op 24 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zo ver vind ik dit de leukste en meest behulpzame en gezeligste schietsport vereniging die er is. de faciliteiten zijn enorm goed, en de mogelijkheden zijn ook meer dan de meeste. Mede dankzijn de 50 meter baan, en de mensen die er werken met veel kennis.

    Sterke punten
    perfecte schietbanen.
    Naast kleine baan ook 50 meter baan.
    Gezellige en behulpzame mensen.
    Mensen hebben veel verstand van alles wat te maken heeft met de schietsport.

    Door Christian op 6 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben inmiddels een half jaar lid van deze vereniging en erg tevreden over de faciliteiten en de behulpzaamheid van de (bestuurs)leden. Alle vormen van de schietsport zijn mogelijk en voldoende verenigingwapens zijn aanwezig om te proberen welk wapen het beste bij je past. Altijd genoeg mensen aanwezig om je te helpen en de veiligheid op de baan te garanderen.

    Sterke punten
    Voldoende mensen, met verstand van zaken, die je kunnen helpen, Mooie accomodatie (50 mtr baan) met een gezellige bar. Mogelijkheid om trainingen te volgen. Voldoende verenigingwapens.

    Zwakke punten
    Maar 1 avond waarop aspirantleden kunnen schieten.

    Door Ad Nijssen op 15 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een proefles genomen bij SV Westerpark, en dat is prima bevallen. Het wordt gerund door aardige en behulpzame mensen, en de faciliteiten zijn prima. Genoeg voor mij om na de proefles enthousiast geworden te zijn voor de schietsport, en lid te worden.

    Door Christine op 27 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

VergelijkSchietverenigingen

Op VergelijkSchietverenigingen.nl lees je reviews over alle schietverenigingen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw schiet ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Schietverenigingen