Nieuwe websites

Schietverenigingen

SSV Blijham

Groningen

SSV B.L.I.J.H.A.M. is een luchtschietsportvereniging, opgericht in 1989 onder het motto: Beter Lol In Je Hobby Als Meesterschutter. Wij zijn gevestigd in Blijham in het oosten van de provincie Groningen, bezitten een eigen accommodatie met grote kan ... Lees verder »

SSV Rabenhaupt

Groningen   •   1 Review

Onze schietsportvereniging is opgericht in 1989. Het is een vereniging waarvan de leden de schietsport serieus beoefenen. De vereniging heeft daarom ook een zeer goed georganiseerde clubcompetitie waaraan bijna alle leden, zeer gevarieerd in leeftijd ... Lees verder »

SV s Landsweerbaarheid

Groningen

’s Landsweerbaarheid is de oudste schietvereniging van Nederland en heeft een lange en veel bewogen historie. Sinds 1867 is de clubnaam al in gebruik. We mogen dan wel oud zijn, de clubgeest is jong en dynamisch! Kom eens langs om deze dynamiek te ... Lees verder »

Sportvereniging De Vrijheid
Stichting Schietbanen Groningen
Schietvereniging Groningen
Schietsportvereniging Martini

Groningen

Schietsportvereniging Martini - Welkom Schietsportvereniging Martini - ... Lees verder »

Harpel

Groningen

Harpel on-line, Harpel op Internet. De website van Harpel. Harpel is een dorpje in de gemeente Vlagtwedde. De site geeft informatie over Organisaties, Historie, Agenda, Nieuws, School, Buurthuis van ... Lees verder »

SSV De Kleine Wereld

Groningen

SSV De Kleine Wereld Niekerk | Omdat de haan niet altijd gespannen staat.. ... Lees verder »

Schietcentrum Vulpes Vulpes
S.V. Loosterschutters
SV Het Noorden

Groningen

svhetnoorden – Schiet met passie ... Lees verder »

SV Drachten

Friesland   •   1 Review

Welkom op de site van Schietsportvereniging Drachten, de grootste Schietsportvereniging van het Noorden! Schietsport Vereniging Drachten stelt zich tot doel haar leden te faciliteren de schietsport te beoefenen. Daarnaast verzorgt zij de begeleiding ... Lees verder »

SV Noconi

Friesland

NOCONI is een vereniging van en voor verschillende mensen die de schietsport beoefenen en kent inmiddels zijn up's en down's. Er wordt veel plezier gemaakt maar... Ook een traan moet af en toe worden ... Lees verder »

MSV Scramble

Friesland

MSV Scramble is een militaire schietsport vereniging gevestigd op de vliegbasis Leeuwarden. Op deze vereniging kunnen mensen, die een binding hebben met defensie, de schietsport ... Lees verder »

Hertog Hendrik Schietvereniging
KSV Friesland

Friesland

KSV Friesland KSV Friesland Uw schietsport centrum in ... Lees verder »

Schietvereniging S.V. Duel

Friesland

Home - Schietvereniging S.V. Duel Lid van de KNSA, nr 4240 KNSA gecertificeerd. VSK gecertificeerd (Veilig sport klimaat.) Rabo bank IBAN NL14 RABO 0300 6491 69 KVK nr 40000453 Telefoon tijdens clubavonden 0515 430089 Goed gericht! Welkom op de we ... Lees verder »

SV 't Asser Wapen

Drenthe

Welkom bij schietsport vereniging \'t Asser Wapen. \'t Asser Wapen is opgericht in 1987. We beschikken over een eigen clubgebouw met daarin 9 banen, 10 meter luchtgeweer/luchtpistool, 8 banen tot 25 meter en 7 banen tot 50 meter. Door de diverse l ... Lees verder »

SSV Filadelfia

Drenthe   •   2 Reviews

SSV Filadelfia is aangesloten bij de KNSA en is op 16 maart 2012 door de KNSA geaccrediteerd als kwaliteitsvereniging. SSV Filadelfia is hiermee de 28e schietsportvereniging die het beeldmerk van de Nederlandsche Kroon mag dragen. De vereniging maakt ... Lees verder »

SV De Tolschutters

Drenthe

SV de Tolschutters is in 1971 opgericht in café/zalencentrum TOLner in Emmer-Compascuum, waar het ook zijn naam aan heeft te danken. Tot 1982 werd en met luchtdrukwapens geschoten over een afstand van 5 meter. In 1982 zijn we lid geworden van de KNS ... Lees verder »

Schietsportvereniging 't Asserwapen
Schietsportvereniging Beilen

Drenthe

SVBeilen - Schietsportvereniging Beilen Dit is de homepage van de Schietvereniging ... Lees verder »

Schietsportvereniging Lucas Aardenburg
Schietsportvereniging het Veen

Drenthe

Schietsportvereniging 't Veen - Alle mogelijkheden voor het beoefenen van de schietsport Alle mogelijkheden voor het beoefenen van de ... Lees verder »


VergelijkSchietverenigingen

Op VergelijkSchietverenigingen.nl lees je reviews over alle schietverenigingen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw schiet ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Schietverenigingen