SSV B.L.I.J.H.A.M. is een luchtschietsportvereniging, opgericht in 1989 onder het motto: Beter Lol In Je Hobby Als Meesterschutter. Wij zijn gevestigd in Blijham in het oosten van de provincie Groningen, bezitten een eigen accommodatie met grote kantine, 8 schietbanen en ondersteunende faciliteiten. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor het schieten van 10 meter luchtgeweer en luchtpistool. Wij hebben ook 5-meterbanen maar kennen de combinatie met de vuurwapensport niet.

SSV Blijham Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SSV Blijham.

Bezoek SSV Blijham