Groningen

SSV Rabenhaupt

1 Review

Onze schietsportvereniging is opgericht in 1989. Het is een vereniging waarvan de leden de schietsport serieus beoefenen. De vereniging heeft daarom ook een zeer goed georganiseerde clubcompetitie waaraan bijna alle leden, zeer gevarieerd in leeftijdLees verder »
Harpel

Harpel on-line, Harpel op Internet. De website van Harpel. Harpel is een dorpje in de gemeente Vlagtwedde. De site geeft informatie over Organisaties, Historie, Agenda, Nieuws, School, Buurthuis van Harpel.Lees verder »
S.V. Loosterschutters
Schietsportvereniging Martini

Schietsportvereniging Martini - Welkom Schietsportvereniging Martini - GroningenLees verder »
Schietvereniging Groningen
Sportvereniging De Vrijheid
SSV Blijham

SSV B.L.I.J.H.A.M. is een luchtschietsportvereniging, opgericht in 1989 onder het motto: Beter Lol In Je Hobby Als Meesterschutter. Wij zijn gevestigd in Blijham in het oosten van de provincie Groningen, bezitten een eigen accommodatie met grote kanLees verder »
SSV De Kleine Wereld

SSV De Kleine Wereld Niekerk | Omdat de haan niet altijd gespannen staat.. Lees verder »
Stichting Schietbanen Groningen
SV s Landsweerbaarheid

's Landsweerbaarheid is de oudste schietvereniging van Nederland en heeft een lange en veel bewogen historie. Sinds 1867 is de clubnaam al in gebruik. We mogen dan wel oud zijn, de clubgeest is jong en dynamisch! Kom eens langs om deze dynamiek te ervLees verder »