Schietsport Haarlemmermeer - Schietsportvereniging 't Fort Hoofddorp Schietsportvereniging 't Fort Hoofddorp

SV t Fort Reviews

• Deze vereniging heeft een zeer actieve groep dynamische schutters. Voor NPSA leden zijn er de zondagen leuke, leerzame en uitdagende trainingen. Ook worden dit jaar zelfs twee klasseringswedstrijden georganiseerd. Materialen zijn top, meerdere topschutters bezoeken en geven de trainingen. Verder zijn veel RO's die je landelijk veel tegenkomt regelmatig aanwezig.

actief, voorzien van veeel materiaal als schermen, steeltargets, drop-turners, modulaires etc.
    Gezellig maar ook prestatiegericht, hoog niveau

Door tanfoglio op 8 januari 2020 Reageer

Bezoek SV t Fort