Overijssel

Schietvereniging SDVV
SSV Dedemsvaart

1 Review

S.S.V. Dedemsvaart is een vereniging die is opgericht in 1981. De vereniging beschikt over een eigen gebouw met een 25 meter baan. Deze accomodatie is geschikt voor diverse onderdelen van de schietsport. De vereniging heeft een eigen duelinstallatLees verder »
SV De Bunker
SV Hardenberg

1 Review

SV Hardenberg Schietsport Vereniging HardenbergLees verder »
Luchtbuks Schiet Vereniging Nijverdal

LSVN | Luchtbuks Schiet Vereniging Nijverdal Luchtbuks Schiet Vereniging NijverdalLees verder »
S.S.V. Ons Genoegen

Home S.S.V. Ons Genoegen, de schietsportvereniging van Colmschate.Lees verder »
S.V. Tubantia

S.V. Tubantia De website van S.V. Tubantia in Rijssen. De de oudste sportvereniging van Rijssen sinds 1892.Lees verder »
Schietsport Vereniging Nieuwleusen
Schietvereniging voor Enschede en Lonneker
Schietvereniging Vriezenveen

Schietvereniging Vriezenveen Schietvereniging Vriezenveen is gelegen aan de Schout Doddestraat 11b te Vriezenveen. Van oorsprong een luchtvereniging maar er wordt sinds jaar en dag groot en klein kaliber geschoten.Lees verder »
SV Delden

Schietvereniging Delden werd opgericht op 9 Januari van het jaar 1958. In 2002 hebben we de kantine en de luchtbanen volledig gemoderniseerd. In 2004 is ook de vuurbaan opgeknapt en aangepast aan de laatst geldende eisen op het gebied van (brand)veiLees verder »
SV Vechtdal

Schietsportvereniging Vechtdal is voortgekomen uit het samengaan van Schietsportvereniging Dalfsen en Schietsportvereniging Zwolle. Ter kennismaking met de schietsport zijn er aan het begin van een eventueel lidmaatschap twee lessen (één extra als Lees verder »