Gelderland

Schietvereniging St. Hubertus

3 Reviews

Schietvereniging St. Hubertus Welkom op de website van Schietvereniging St. Hubertus. De schietbanen zijn gevestigd bij Schietcentrum

Lees verder »
SSV St Hubertus

3 Reviews

Home In 1969 werd in Wijchen de eerste schietvereniging voor luchtwapens opgericht. Als naam werd gekozen schietvereniging Strijdlust. De locatie waar gebruik van gemaakt werd, was de bovenzaal in het verenigingsgebouw De Meshallen. In 1970 wildeLees verder »
ASV De Roos

1 Review

Wie zijn wij, A.S.V. De Roos is een Arnhemse schietvereniging opgericht in 1954, wij zijn met onze schietbanen gehuisvest in de kelders van de voormalige Arnhemsche stoom bierbrouwerij De Kroon. Mocht U belangstelling in schietsport hebben, kom dLees verder »
Schietvereniging De Roos

1 Review

Home Schietsport en dartsport vereniging De Roos DuivenLees verder »
Schietverening The Gunclub

1 Review

Schietsport Schietverening The Gunclub - De Liemers ZevenaarLees verder »
SV Neerlandia Ede

1 Review

Welkom bij Schietsport Vereniging Neerlandia Ede. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijk Nederlandse Schutters Associatie (zie de link op deze pagina) en de Schietkring Gelderse Vallei. De accommodatie bestaat uit een 100 meter groot kalibLees verder »
Nationaal Jachtschietcentrum Berkenhorst
S.V. Generaal Chasse

S.V. Generaal Chassé – De website van S.V. Generaal Chassé te Tiel Lees verder »
Schiet Sportvereniging De Kruithoorn
Schietsport vereniging SVW '72
Schietsportcentrum het Weideke

Startpagina - Schietsportcentrum 't Weideke Schietsportcentrum 't Weideke verzorgt jachtcursussen en heeft daarvoor de geschikte accommodatie.Tevens is de schietbaan geschikt voor de sportschutter en kan men bij ons trap-schieten.Lees verder »
Schietsportvereniging Cartouche

Schietsportvereniging Cartouche Schietsportvereniging Cartouche te Wageningen.Lees verder »
Schietvereiniging Perfection
Schietvereniging De Graafschap

Homepage van de Warnsveldse Schutters vereniging "DeGraafschap" Welkom bij W.S. DeGraafschap, schietvereniging vuur klein en groot kaliber. Nitro en zwart kruit. Kleiduiven. Naast informatie over DeGraafschap is er ook veel informatie over scLees verder »
Schietvereniging De Groene Jager Borculo

sv de Groene Jager Borculo Info over schietvereniging de Groene Jager Borculo. Gegevens over wedstrijden, uitslagen en andere wetenswaardigheden, zoals de Berkelschutters. De 40-jaar oude, maar toch jonge vereniging, schiet met luchtLees verder »
Schietvereniging Op de Korrel
Schietvereniging Scherpenzeel
Schietvereniging Soranus

S.V. Soranus | De schietvereniging van Wekerom! Lees verder »
Schietvereniging t Gouden Oog

Welkom - Schietvereniging 't Gouden Oog Joomla! - Het dynamische portaal- en Content Management SysteemLees verder »
Schutterij Oranje Agatha
SSV Het Blauwe Meer

SSV Het Blauwe Meer schietsport, knsa, begeleiding , instructie, verenigingswapens, ontspannen, gezellige sfeer, kennismaking, schieten, dinxperlo, blauwe meer, blauwe, meer

Lees verder »
SSV Schaarsbergen
SV Apeldoorn

Schuttersvereniging Apeldoorn is een kleine gezellige schietvereniging met leden uit de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. De vereniging is op 19 maart 1979 opgericht door een kleine groep ervaren sportschutters uit de regio Apeldoorn. Lees verder »
SV De Burgerwacht