Zuid-Holland

Noordhaghe

1 Review

Wapenhandel Den Haag - Noordhaghe Wapenhandel - Den Haag voor al uw schietsport artikelen kunt u bij ons terecht. Kom langs in onze wapenwinkel, wij verkopen ook Airsoft wapens en luchtbuks schutters ...Lees verder »
De Duinschutters

De Duinschutters Website van Schietvereniging De Duinschutters in Noordwijkerhout. De gezelligste schietvereniging van de Bollenstreek. Lees verder »
H.K.K.L.
Koninklijke Scherpschutters Vereniging Rotterdam

Koninklijke Scherpschutters Vereniging Rotterdam Koninklijke Scherpschutters Vereniging RotterdamLees verder »
Lekschutters
Schiet Sportvereniging Waddinxveen
Schietsportvereniging Alphen

Schietsportvereniging Alphen Wij zijn een actieve vereniging waar zeer uiteenlopende takken van de schietsport worden beoefend. Onze schutters streven naar een serieuze beoefening van de sport in een veilige omgeving. Echter, zo serieus als we schie

Lees verder »
Schietsportvereniging COM

Schietsportvereniging Contact Oud Mariniers Zoetermeer Lees verder »
Schietsportvereniging de Veste

Informatie over schietsportvereniging de veste Schietsportvereniging de veste is een kleine vereniging in Hoogvliet, Rotterdam waar de schietsport in een gezellige sfeer kan worden beoefend.Lees verder »
Schietsportvereniging Toxotes

SSV Toxotes is een recreatieve schietsportvereniging, waar ook serieus wordt getraind voor competitie en (inter)regionale wedstrijden. Lees verder »
Schietvereniging Hellevoetsluis

schietvereniginghellevoetsluis schietvereniginghellevoetsluis.nlLees verder »
Schietvereniging Naaldwijk
SSV Sagittarius

Home | SSV SAGITTARIUS De website van schietsportvereniging Sagittarius te Hendrik-Ido-Ambacht.Lees verder »
SSV Wilhelmtell
SV De Vrijheid Leiderdorp

Aan de rand van Leiderdorp in sportpark De Bloemerd, bevindt zich Schietsportvereniging De Vrijheid Leiderdorp. Deze Schietsportvereniging kenmerkt zich door haar mooie accommodatie, alsmede de grote verscheidenheid aan disciplines die hier verschoteLees verder »
SV DoelTreffend

Welkom ! | SV DoelTreffend, Delft. Lees verder »
SV Flakkee
SV Flobert
SV Integratie'97

Schietvereniging Integratie\'97 maakt de schietsport mogelijk voor mensen met en zonder een handicap. Geïntegreerd de sport kunnen beoefenen - dat is ons motto. Of u van onze vereniging lid bent, een adspirant lid bent of gewoon geinteresseerd benLees verder »
SV Monster

SV Monster - SV-Monster Startpagina SV MonsterLees verder »
SV Sint Joris

Schietvereniging Sint Joris is opgericht in 1932 en heeft een schietaccommodatie aan de West-molendijk 41 te Ridderkerk. Schietvereniging Sint Joris heeft de beschikking over 23 schietpunten. De vereniging heeft een enthousiaste groep instructeurLees verder »
SV Waterloo

S.V. Waterloo is opgericht op 22 november 1912 en dus al een eeuw actief in de schietsport. In ons gezellige clubgebouw, gevestigd op het sportpark in Berkel en Rodenrijs, beoefenen wij met ongeveer 50 leden, zowel recreatief als in wedstrijdverband Lees verder »
SVDiana

Home Schieten, schietbaan, sportschieten, schietsport, 50 meter schietbaan, klapschijfinstallatie, klein kaliber, luchtgeweer, munitie, disciplines, introducé, jeugd Lees verder »
Waalsdorp

Home Welkom op de site van Jacht-, Skeet- en Trapclub Waalsdorp Lees verder »