• Een erg gezellige club met een groot familiegevoel. Er worden serieuze wedstrijden, militair schieten en andere acties georganiseerd, maar er is ook tijd voor gezellig vrij schieten. Wanneer je nog geen ervaring hebt is er een traject ingericht om de kennis van het wapen te vergroten en uiteraard de veiligheid te begrijpen. Ik ga elke week met veel plezier naar deze club!

    Door Martijn op 15 maart 2020 Reageer
  • The Gunclub schiet in vooral in Pannerden, waar banen tot 50m beschikbaar zijn voor KKP/GKP en KKG/GKG, Regelmatig word er ook in Winterswijk geschoten op 100m (GKG) en Falling Plates (10m). De vereniging heeft een goed sportaanbod.

    Sterke punten
    Enthousiaste leden en erschillende disciplines mogelijk.

    Door George op 8 maart 2020 Reageer
  • Wat kleinere vereniging, maar met een aantal competitie-schutters en met (ruim) voldoende faciliteiten. Van KKP tot GKG mogelijk. Banen tot 50m met automatisch transport.

    Sterke punten
    Gezellige groep, Goed sportaanbod, Begeleiding mogelijk.

    Zwakke punten
    Een schietavond in de week (donderdag), gebruik banen op zondag mogelijk tegen extra vergoeding.

    Door George op 8 maart 2020 Reageer
  • Super leuke vereniging waar op een serieuze manier de schietsport wordt beoefent. Het mooie van deze vereniging is dat er echt een clubgevoel heerst. De kantine en de leden zijn erg vriendelijk en sociaal. Top club!!

    Sterke punten
    Goede trainers.

    Door Ener op 22 januari 2020 Reageer
  • Deze vereniging heeft een zeer actieve groep dynamische schutters. Voor NPSA leden zijn er de zondagen leuke, leerzame en uitdagende trainingen. Ook worden dit jaar zelfs twee klasseringswedstrijden georganiseerd. Materialen zijn top, meerdere topschutters bezoeken en geven de trainingen. Verder zijn veel RO's die je landelijk veel tegenkomt regelmatig aanwezig.

    Sterke punten
    actief, voorzien van veeel materiaal als schermen, steeltargets, drop-turners, modulaires etc. Gezellig maar ook prestatiegericht, hoog niveau

    Door tanfoglio op 8 januari 2020 Reageer
  • Wij zijn naar een open dag geweest na een artikel in de krant. "Heb je lastige kinderen, dan horen ze hier thuis. Hier wordt ze discipline bijgebracht." stond er. Ons kind (9 op dat moment) wou graag leren schieten en volgens de club zou dat ook kunnen op die leeftijd. Mijn zoon heeft vervolgens een aantal proeflessen gedaan, maar na de derde les werd al verteld dat hij te druk was en ze hem geen lid zouden maken van de club (leden hadden namelijk geklaagd). Lekker dan, waarom adverteer je er dan mee?

    Sterke punten
    Mooi gebouw

    Zwakke punten
    Misleidende reclame

    Door Dimitri op 7 november 2019 Reageer
  • Webshop vermeldt artikelen "op voorraad". Was maar goed dat ik eerst ff gemaild had. Niet op voorraad dus. Munitie (voor lucht) haal ik zelf af: als PostNL het een keer laat vallen kan ik een deel weggooien. Stel dat ik niet eerst gemaild had, was ik voor de kat z'n viool van Zeist naar Den Haag gereisd. Op mijn opmerking hierover geen reactie meer, nogal onbeschoft dus. Stel dat ik meteen via Internet had besteld. Wie weet hoe lang mijn geld dan vast zou staan en wie weet of ze uberhaupt zullen leveren.

    Zwakke punten
    Webshop vermeldt artikelen "op voorraad", ook als ze er niet zijn.

    Door Hans V. op 31 augustus 2019 Reageer
  • Al behoorlijk wat jaren ben ik lid. En een van de leuke aspecten van Rabenhaupt is de ontspannen sfeer. Ook is het leuk dat er mensen van zeer uiteenlopende leeftijden en achtergronden bij deze club samenkomen om hun hobby uit te oefenen. Ik heb in eerste instantie gekozen voor Rabenhaupt omdat ik zag dat ze een vrouwelijke voorzitter hadden (!) Waar ik vandaan kom ben ik gewend dat de schietclub vooral vol zit met ex-militairen, brandweermannen etc. En waar het hebben van een dikke bromsnor niet verplicht, toch wel echt een pre was.. Ik was erg blij dat dat bij Rabenhaupt niet zo is, en er een toegankelijke ontspannen sfeer heerst onder een diversiteit van leden.

    Sterke punten
    - Uitgebreide opleiding voor beginnende schutters. - Ontspannen sfeer - Serieus schieten - Mogelijkheid tot het schieten van veel disciplines (hoewel lang niet allemaal 'inhouse')

    Zwakke punten
    Om de sfeer ontspannen te houden zijn de verwachtingen van schutters erg hoog. Zit je te klooien dan mag je voorlopig lucht schieten. Er is lang nodig om het vertrouwen te winnen bij de vereniging om naar vuur over te mogen. Maar vanaf dan is 'the sky the limit'. Leden schieten van alles; van militair pistool, zwart kruit, service pistol tot field target. Ook zijn er regelmatig uitjes om bijvoorbeeld kleiduiven te schieten. Hierbij is het als lid dus ook makkelijk om aan te haken. Maw het duurt lang voordat je met alles kan schieten maar er kan uiteindelijk van alles. De accomodatie is verouderd en heeft slechts 12m lange banen. Er kan op de baan van Rabenhaupt zelf alleen lucht en kleinkaliber geschoten worden. Maar vrijwel elk weekend is er de mogelijkheid op andere banen waar Rabenhaupt afspraken mee heeft te schieten met andere leden.

    Door Carlos op 2 maart 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na hartelijk onthaal erg leuke avond gehad. Zeer deskundige uitleg over wat schieten is en hoe veilig een wapen te hanteren. Nooit geweten dat er nog zoveel komt kijken bij wat ik dacht simpel schieten. Erg leerzaam en geweldig leuke ervaring. Ben op wachtlijst gezet voor geval ledenstop eraf gaat. Dank voor de leuke avond en hopelijk tot weerziens

    Sterke punten
    Zeer deskundige en rustige uitleg. Enorm leuk en gezellig.

    Zwakke punten
    Ledenstop, want ik zou graag hier lid worden. Maar heb alle begrip voor situatie.

    Door Hans op 23 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Samen met mijn vrouw aan een introductie meegedaan. We wisten niet dat er zoveel bij komt kijken en waar je rekening mee moet houden. Echt Topsport ! Wat een ervaring. Zeer goede instructeurs met veel ervaring. Dacht altijd dat het een mannensport was, maar er zijn ook veel vrouwen lid. Zo leuk dat we gelijk beide lid zijn geworden. Raad iedereen aan of het eens te proberen.

    Sterke punten
    Enthousiaste leden die je als je nieuwkomer bent graag helpen. Gezellige sfeer er worden ook veel dingen georganiseerd Ook leuk om gezellig aan de bar te zitten voor een hapje en een drankje. Meerdere schietbanen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rob op 19 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wàs n gezellige vereniging, leuke mensen net t pand gekocht.Helaas is t schijnt kommer en kwel nu, leden blijven weg.Geen sfeer geen mensen bestuur is volgens dorps tamtam verdreven door een man nieuweling met grote mond juridische hulp en moeilijke woorden.De gewone mensen uit Loo en Groessen Duiven en omtrek en het bestuur zijn dupe nu.

    Sterke punten
    Mooi pand kan darten kruisboog luchtgeweer pistoolschieten.Bar toilet parkeren enalles

    Zwakke punten
    Bestuur is er steeds niet geen leden daar.Geen gezelligheid en aansturing meer.Wij zijn nu in Arnhem kijken zonde

    Door Leo op 13 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op bezoek geweest naar aanleiding van uitnodiging in krant de gelderlander. Mindfull schutters moeten Hubertus redden. Volgens Hubertus: Heb je lastige kinderen, dan horen ze hier thuis. Hier wordt ze discipline bijgebracht. Alle goede schutters zijn verdwenen, Het is de club totaal onbekend waarom. Bij navraag bij ander clubs, blijkt wel degelijk waarom: weinig of geen tolerantie en clubgevoel is totaal afwezig. Je wilt toch alleen bij een club horen waar het bestuur je het gevoel geeft van respect, dat je gewaardeerd wordt en dat je welkom bent. Laat het bestuur een keer mindfull worden en stoppen de zaak voor te liegen.

    Sterke punten
    Niet opgevallen

    Zwakke punten
    zie review. Op sterven na dood.

    Door Cas Dekker op 2 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uitbaters gedragen zich niet netjes, impopulair en vooral gericht op het "vaste" clubje. Ze nodigen absoluut niet uit om weer terug te komen. Daarnaast speelt het humeur van de uitbaatster een grote rol in de sfeer. Op zich een redelijke baan maar het wordt verpest door gedrag van de uitbaters.

    Sterke punten
    Schone baan

    Zwakke punten
    Altijd dezelfde opstelling qua schietpunten Arrogante uitbaters

    Door Ronald op 1 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voorgaande review is niet correct. Ik heb commentaar gegeven op de verkeerde Hubertus vereniging. Aan deze vereniging mankeert niets.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    -

    Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunde is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden. Het aantal leden dat Hubertus benoemt is 2 keer zo groot als echte aantal leden. Volgens mij om de teruggang te verbergen. Typisch gedrag bestuur SSV St. Hubertus. Eigen mening en dulden geen commentaar of andere meningen.

    Sterke punten
    Mooi gebouw

    Zwakke punten
    Incompetent en onbehoorlijk bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

    Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunnen is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden. Het aantal leden dat Hubertus volgens op hun website is een zeker 2 groter als het werkelijke aantal leden. Ze proberen de teruggang te verbergen. Typisch Hubertus.

    Sterke punten
    Mooi gebouw

    Zwakke punten
    Incompetent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen.

    Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • SV Gradatim is een gezellige vereniging met en goede sfeer. Het heeft een KNSA Kroon Certificering en dat merk je meten. Ze hebben alles perfect voor elkaar. De gediplomeerde trainers geven uitstekend les en zijn altijd bereikbaar voor additionele hulp indien gewenst. Het veiligheidsprotocol is zeer goed en uitgebreid. Er is veel kennis aanwezig bij de trainers en het bestuur.

    Sterke punten
    Organisatie Gezelligheid Professionaliteit Kennis Veiligheidsprotocol Alle disciplines kunnen geschoten worden

    Zwakke punten
    niet ontdekt

    Door Marcel Kroon op 11 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb met mijn partner een introductie les gevolgd. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van deze vereniging. Wij kregen een welkom en veilig gevoel. We vonden het ook best grappig dat we wat bekende Nederlanders zagen lopen daar. Wil toch ook wat zeggen. Zeker aan te raden!

    Sterke punten
    Alleen maar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Guillemette op 19 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Introductie les. Zeer positief ervaren! Vriendelijk personeel, zowel de baan instructeur als de dame achter de bar. Zeer onder de indruk van de veiligheid bij de vereniging; zo hebben ze een goede controle op wie er binnen komt en is er ook sprake van een professionele begeleiding op de baan. Een aanrader!

    Sterke punten
    - Veiligheid; - Vriendelijkheid van medewerkers; - 50 meter baan; - Introductie met meerdere disciplines; - Goed bereikbaar met zowel OV als Auto; - Algemeen prettige sfeer!

    Zwakke punten
    - Geen.

    Door Jim op 16 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mooie club - Review over SV Drachten

    Schietvereniging drachten is een leuke vereniging waar jeugd met luchtdruk wapens en volwassen met vuurwapens de sport goed kunnen beoefenen. Met 10 meter banen voor de luchtwapens en 25 en 50 meter banen waar zowel klein als groot kaliber kan worden geschoten.

    Sterke punten
    Veiligheid hoog in het vaandel. En ruime hoeveelheid verenigingswapens groot en klein kaliber die gratis beschikbaar worden gesteld door de vereniging.en zeer bekwaamde instructeurs.

    Zwakke punten
    Kan zo snel niet 1 bedenken. Ik zelf heb enorm veel plezier bij deze vereniging

    Door S Sikkema op 23 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al een aantal jaren lid van SDVV. Een gezellige club, uitstekende accommodatie en ruime openingstijden.

    Sterke punten
    Accommodatie, gezelligheid

    Door J. Kuitert op 13 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Very Bad - Review over SV Westerpark

    Toen ik binnenkwam zat de man achter de administratie brutaal te doen naast een vrouw die daar lid was. Ik kwam met mijn vriendin en vroeg of ik mee kon doen aan een introductie les omdat ik van plan was lid te worden. (Op hun site staat dat introductie lessen 35 zijn, ik had het geld bij me.) De man antwoorden met 'dit is geen circus, misschien dat je het ergens anders kunt proberen. Ik bleef beleefd en vroeg of ik even binnen een uber kon bestellen via mijn telefoon want het was slecht weer buiten en ik kwam met de OV en het is even lopen naar de bushalte waarop de man antwoorden 'Nee doe dat buiten maar', dit is heel brutaal en onprofessioneel! Ik deed doe moeite om uit Amstelveen te komen maar wordt gewoon in me gezicht gespuugd. Ik raad het niemand aan om naar deze vereniging te gaan.

    Sterke punten
    - Brutaal - Bijdehand - Respectloos - Niet klantvriendelijk

    Zwakke punten
    - Alles

    Door john op 11 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Schietsport Vereniging De Vrijheid in Hoorn is een KNSA gecertificeerde schietbaan met 25m en 100m schietpunten voor sportschutters en een ieder die een indruk / informatie wil krijgen wat de schietsport inhoudt. Uitstekende begeleiding van ervaren instructeurs die U de gelegenheid bieden om zelf te ervaren wat sportschieten inhoudt. Naast de diverse disciplines en kalibers vuurwapens is deze schietvereniging airsoft gecertificeerd. Goede faciliteiten, gemoedelijke sfeer en erg gezellig.

    Sterke punten
    faciliteiten: Kantine, 100m Baan, toegankelijk voor minder validen, begeleiding

    Zwakke punten
    geen

    Door Prometheus op 3 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zou deze vereniging nooit aanbevelen, mijn zoon zat hier een paar maanden, totdat hij zonder enige reden, zelfs niet na aandringen van mij als ouder, eraf gestuurd is. Nooit geen discussie, niets....zij willen tot op de dag van vandaag geen reden geven, waarschijnlijk omdat deze er niet is, en zij onze zoon gewoon te "bijdehand" vonden, ofwel zeer geïnteresseerd in de sport. Na contact met het KNSA willen zij nog steeds niet reageren. Het vrouwelijke bestuurslid borrelt gezellig vanachter de bar mee met de gasten...nee, voor ons geen de Fles meer!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen overleg drank achter de bar

    Door Corina op 16 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De club is heel gezellig. Leden zijn divers qua afkomst en leeftijd. Genoeg gecertificeerde trainers aanwezig.

    Sterke punten
    Veel goede trainers. Kroon-gecertificeerd. Gezellig.

    Zwakke punten
    Vijf 12-meter banen, waarvan twee geschikt om liggend te schieten.

    Door Michael op 21 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



VergelijkSchietverenigingen

Op VergelijkSchietverenigingen.nl lees je reviews over alle schietverenigingen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw schiet ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Schietverenigingen