Nieuwste Reviews

S.V. Gradatim - Gezellig en veilig

Review:
SV Gradatim is een gezellige vereniging met en goede sfeer. Het heeft een KNSA Kroon Certificering en dat merk je meten. Ze hebben alles perfect voor elkaar. De gediplomeerde trainers geven uitstekend les en zijn altijd bereikbaar voor additionele hulp indien gewenst. Het veiligheidsprotocol is zeer goed en uitgebreid. Er is veel kennis aanwezig bij de trainers en het bestuur.

Gezelligheid
Professionaliteit
Kennis
Veiligheidsprotocol
Alle disciplines kunnen geschoten worden

niet ontdekt

Marcel Kro beveelt S.V. Gradatim aan bij vrienden/bekenden

SV Westerpark - Heel professioneel

Review:
Ik heb met mijn partner een introductie les gevolgd. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van deze vereniging. Wij kregen een welkom en veilig gevoel. We vonden het ook best grappig dat we wat bekende Nederlanders zagen lopen daar. Wil toch ook wat zeggen. Zeker aan te raden!

Alleen maar

Geen

Guillemett beveelt SV Westerpark aan bij vrienden/bekenden

SV Westerpark - Veiligheid & vriendelijkheid!

Review:
Introductie les. Zeer positief ervaren! Vriendelijk personeel, zowel de baan instructeur als de dame achter de bar. Zeer onder de indruk van de veiligheid bij de vereniging; zo hebben ze een goede controle op wie er binnen komt en is er ook sprake van een professionele begeleiding op de baan. Een aanrader!

- Veiligheid;
- Vriendelijkheid van medewerkers;
- 50 meter baan;
- Introductie met meerdere disciplines;
- Goed bereikbaar met zowel OV als Auto;
- Algemeen prettige sfeer!

- Geen.

Jim beveelt SV Westerpark aan bij vrienden/bekenden

SV Drachten - Mooie club

Review:
Schietvereniging drachten is een leuke vereniging waar jeugd met luchtdruk wapens en volwassen met vuurwapens de sport goed kunnen beoefenen. Met 10 meter banen voor de luchtwapens en 25 en 50 meter banen waar zowel klein als groot kaliber kan worden geschoten.

Sterke punten:
Veiligheid hoog in het vaandel. En ruime hoeveelheid verenigingswapens groot en klein kaliber die gratis beschikbaar worden gesteld door de vereniging.en zeer bekwaamde instructeurs.

Kan zo snel niet 1 bedenken. Ik zelf heb enorm veel plezier bij deze vereniging

S Sikkema beveelt SV Drachten aan bij vrienden/bekenden

Schietvereniging SDVV - Uitstekende accommodatie

Review:
Ik ben al een aantal jaren lid van SDVV. Een gezellige club, uitstekende accommodatie en ruime openingstijden.

Accommodatie, gezelligheid

J. Kuitert beveelt Schietvereniging SDVV aan bij vrienden/bekenden

SV Westerpark - Very Bad

Review:
Toen ik binnenkwam zat de man achter de administratie brutaal te doen naast een vrouw die daar lid was. Ik kwam met mijn vriendin en vroeg of ik mee kon doen aan een introductie les omdat ik van plan was lid te worden. (Op hun site staat dat introductie lessen 35 zijn, ik had het geld bij me.) De man antwoorden met 'dit is geen circus, misschien dat je het ergens anders kunt proberen. Ik bleef beleefd en vroeg of ik even binnen een uber kon bestellen via mijn telefoon want het was slecht weer buiten en ik kwam met de OV en het is even lopen naar de bushalte waarop de man antwoorden 'Nee doe dat buiten maar', dit is heel brutaal en onprofessioneel!

Ik deed doe moeite om uit Amstelveen te komen maar wordt gewoon in me gezicht gespuugd.

Ik raad het niemand aan om naar deze vereniging te gaan.

- Brutaal
- Bijdehand
- Respectloos
- Niet klantvriendelijk

- Alles

john beveelt SV Westerpark NIET aan bij vrienden/bekenden

SV de Vrijheid Hoorn - SV de Vrijheid Hoorn

Review:
Schietsport Vereniging De Vrijheid in Hoorn is een KNSA gecertificeerde schietbaan met 25m en 100m schietpunten voor sportschutters en een ieder die een indruk / informatie wil krijgen wat de schietsport inhoudt.
Uitstekende begeleiding van ervaren instructeurs die U de gelegenheid bieden om zelf te ervaren wat sportschieten inhoudt.
Naast de diverse disciplines en kalibers vuurwapens is deze schietvereniging airsoft gecertificeerd.
Goede faciliteiten, gemoedelijke sfeer en erg gezellig.

faciliteiten: Kantine, 100m Baan, toegankelijk voor minder validen, begeleiding

geen

Prometheus beveelt SV de Vrijheid Hoorn aan bij vrienden/bekenden

SV De Fles - Oneerlijke vereniging

Review:
Ik zou deze vereniging nooit aanbevelen, mijn zoon zat hier een paar maanden, totdat hij zonder enige reden, zelfs niet na aandringen van mij als ouder, eraf gestuurd is. Nooit geen discussie, niets....zij willen tot op de dag van vandaag geen reden geven, waarschijnlijk omdat deze er niet is, en zij onze zoon gewoon te "bijdehand" vonden, ofwel zeer geïnteresseerd in de sport. Na contact met het KNSA willen zij nog steeds niet reageren.
Het vrouwelijke bestuurslid borrelt gezellig vanachter de bar mee met de gasten...nee, voor ons geen de Fles meer!

geen

geen overleg
drank achter de bar

Corina beveelt SV De Fles NIET aan bij vrienden/bekenden

SSV Filadelfia - Topclub erg gezellig en professioneel

Review:
De club is heel gezellig. Leden zijn divers qua afkomst en leeftijd. Genoeg gecertificeerde trainers aanwezig.

Sterke punten:
Veel goede trainers. Kroon-gecertificeerd. Gezellig.

Zwakke punten:
Vijf 12-meter banen, waarvan twee geschikt om liggend te schieten.

Michael beveelt SSV Filadelfia aan bij vrienden/bekenden

Schietvereniging Baarn - Beste schietsportvereniging in de regio

Review:
Schietvereniging Baarn & Omstreken is de beste, leukste en gezelligste schietsportvereniging van Baarn en omstreken. Mooie binnenbaan met 10 en 12 meter klein kaliber schietpunten. Daarnaast een unieke prachtige buitenbaan met 25, 50 en 100 meter schietpunten voor klein en groot kaliber.

Zie review

Geen