Schietverenigingen

Nieuwe Schietverenigingen

Schietverenigingen

Sportschutters Vereniging Buitenveldert

Noord-Holland   •   9 Reviews

Sportschutters Vereniging Buitenveldert is een schietsport vereniging die KNSA gecertificeerd is en tevens erkend is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ook zijn wij een VSK-vereniging (Veilig Sport Klimaat) én zijn wij aangesloten biLees verder »
SV Westerpark

Noord-Holland   •   8 Reviews

Schietvereniging Westerpark: de schietsport is een spannende sport, met een serieuze aanpak. De schietsport is er voor alle leeftijden en voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Ook voor degene, met een beperking. U bent van harte welkom. Wij willeLees verder »
SSV Filadelfia

Drenthe   •   4 Reviews

SSV Filadelfia is aangesloten bij de KNSA en is op 16 maart 2012 door de KNSA geaccrediteerd als kwaliteitsvereniging. SSV Filadelfia is hiermee de 28e schietsportvereniging die het beeldmerk van de Nederlandsche Kroon mag dragen. De vereniging maaktLees verder »
Schietvereniging St. Hubertus

Gelderland   •   3 Reviews

Schietvereniging St. Hubertus Welkom op de website van Schietvereniging St. Hubertus. De schietbanen zijn gevestigd bij Schietcentrum

Lees verder »
SSV St Hubertus

Gelderland   •   3 Reviews

Home In 1969 werd in Wijchen de eerste schietvereniging voor luchtwapens opgericht. Als naam werd gekozen schietvereniging Strijdlust. De locatie waar gebruik van gemaakt werd, was de bovenzaal in het verenigingsgebouw De Meshallen. In 1970 wildeLees verder »
SV Flobert
SV Maccabi

Noord-Holland   •   2 Reviews

SV Maccabi: ben je joods en wil je graag de schietsport beoefenen, dan zijn wij de club voor jou! We zijn een gezelligheidsvereniging met gelegenheid tot schieten. Het beoefenen van sport met wapens is ongevaarlijk zolang voorschriften en reglemLees verder »
ASV De Roos

Gelderland   •   1 Review

Wie zijn wij, A.S.V. De Roos is een Arnhemse schietvereniging opgericht in 1954, wij zijn met onze schietbanen gehuisvest in de kelders van de voormalige Arnhemsche stoom bierbrouwerij De Kroon. Mocht U belangstelling in schietsport hebben, kom dLees verder »
De Meerschutters
Noordhaghe

Zuid-Holland   •   1 Review

Wapenhandel Den Haag - Noordhaghe Wapenhandel - Den Haag voor al uw schietsport artikelen kunt u bij ons terecht. Kom langs in onze wapenwinkel, wij verkopen ook Airsoft wapens en luchtbuks schutters ...Lees verder »
S.V. Gradatim

Utrecht   •   1 Review

S.V. Gradatim - Een schietsport vereniging in Amersfoort Een schietsport vereniging in AmersfoortLees verder »
Schietsportcentrum Emmen
Schietsportvereniging De Kampioen Utrecht
Schietsportvereniging Griffioen
Schietvereniging Baarn

Utrecht   •   1 Review

Heb je affiniteit met wapens of ben helemaal weg van wapens en zou je graag een wapen willen bezitten of zou je graag willen weten hoe een wapen het best gebruikt kan worden? Schrijf je dan nu in bij Schietvereniging Baarn & Omstreken. Deze organisatLees verder »
Schietvereniging De Roos

Gelderland   •   1 Review

Home Schietsport en dartsport vereniging De Roos DuivenLees verder »
Schietvereniging SDVV

Overijssel   •   1 Review

S.D.V.V. – Schietvereniging SDVV Almelo Lees verder »
Schietverening The Gunclub

Gelderland   •   1 Review

Schietsport Schietverening The Gunclub - De Liemers ZevenaarLees verder »
SSV Dedemsvaart

Overijssel   •   1 Review

S.S.V. Dedemsvaart is een vereniging die is opgericht in 1981. De vereniging beschikt over een eigen gebouw met een 25 meter baan. Deze accomodatie is geschikt voor diverse onderdelen van de schietsport. De vereniging heeft een eigen duelinstallatLees verder »
SSV Rabenhaupt

Groningen   •   1 Review

Onze schietsportvereniging is opgericht in 1989. Het is een vereniging waarvan de leden de schietsport serieus beoefenen. De vereniging heeft daarom ook een zeer goed georganiseerde clubcompetitie waaraan bijna alle leden, zeer gevarieerd in leeftijdLees verder »
SV De Bunker
SV De Fles

Zeeland   •   1 Review

Schietsport Vereniging De Fles te VlissingenLees verder »
SV De Flint

Limburg   •   1 Review

SV De Flint is sinds onze oprichting in 1977 een begrip onder de sportschutters. Onze vereniging onderscheid zich door de Limburgse gezelligheid te combineren met hoogwaardige schietsportactiviteiten.

Lees verder »
SV de Vrijheid Hoorn

Noord-Holland   •   1 Review

SV de Vrijheid Hoorn Schietsportvereniging Schietsport Vereniging SV de Vrijheid Hoorn, KNSA gecertificeerde schietvereniging voor sportschieten Noord HollandLees verder »
SV Drachten

Friesland   •   1 Review

Welkom op de site van Schietsportvereniging Drachten, de grootste Schietsportvereniging van het Noorden! Schietsport Vereniging Drachten stelt zich tot doel haar leden te faciliteren de schietsport te beoefenen. Daarnaast verzorgt zij de begeleiding Lees verder »