Schietvereniging De Roos Review: Jammer was eerder mooie groep mensen

• Wàs n gezellige vereniging, leuke mensen net t pand gekocht.Helaas is t schijnt kommer en kwel nu, leden blijven weg.Geen sfeer geen mensen bestuur is volgens dorps tamtam verdreven door een man nieuweling met grote mond juridische hulp en moeilijke woorden.De gewone mensen uit Loo en Groessen Duiven en omtrek en het bestuur zijn dupe nu.

Mooi pand kan darten kruisboog luchtgeweer pistoolschieten.Bar toilet parkeren enalles

Bestuur is er steeds niet geen leden daar.Geen gezelligheid en aansturing meer.Wij zijn nu in Arnhem kijken zonde

Door Leo op 13 november 2018

Bezoek Schietvereniging De Roos Reviews over Schietvereniging De Roos