SSV St Hubertus Review: Incompetent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

• Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunde is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden.

Het aantal leden dat Hubertus benoemt is 2 keer zo groot als echte aantal leden. Volgens mij om de teruggang te verbergen. Typisch gedrag bestuur SSV St. Hubertus. Eigen mening en dulden geen commentaar of andere meningen.

Mooi gebouw

Incompetent en onbehoorlijk bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

Door John Hunt op 5 april 2018

Bezoek SSV St Hubertus Reviews over SSV St Hubertus