SSV St Hubertus - 2 Reviews

2. SSV St Hubertus Reviews
  3. Schrijf ook een review over SSV St Hubertus

SSV St Hubertus

In 1969 werd in Wijchen de eerste schietvereniging voor luchtwapens opgericht.
Als naam werd gekozen schietvereniging Strijdlust. De locatie waar gebruik van gemaakt werd, was de bovenzaal in het verenigingsgebouw De Meshallen. In 1970 wilde het bestuur van schietvereniging Strijdlust naar een andere locatie en die werd gevonden in het Wapen van Wijchen op de markt.

SSV St Hubertus Details

Hits: 139

URL: http://www.ssvhubertus.nl/

CategorieŽn: Gelderland

Reviews: 2

SSV St Hubertus reviews (2):

SSV St Hubertus - Alleen als je mindfull bent, ben je welkom

Review:
Op bezoek geweest naar aanleiding van uitnodiging in krant de gelderlander. Mindfull schutters moeten Hubertus redden.

Volgens Hubertus: Heb je lastige kinderen, dan horen ze hier thuis. Hier wordt ze discipline bijgebracht.
Alle goede schutters zijn verdwenen, Het is de club totaal onbekend waarom. Bij navraag bij ander clubs, blijkt wel degelijk waarom: weinig of geen tolerantie en clubgevoel is totaal afwezig. Je wilt toch alleen bij een club horen waar het bestuur je het gevoel geeft van respect, dat je gewaardeerd wordt en dat je welkom bent. Laat het bestuur een keer mindfull worden en stoppen de zaak voor te liegen.

Sterke punten:
Niet opgevallen

Zwakke punten:
zie review. Op sterven na dood.

Cas Dekker beveelt SSV St Hubertus NIET aan bij vrienden/bekenden

SSV St Hubertus - Incompetent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

Review:
Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunde is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden.

Het aantal leden dat Hubertus benoemt is 2 keer zo groot als echte aantal leden. Volgens mij om de teruggang te verbergen. Typisch gedrag bestuur SSV St. Hubertus. Eigen mening en dulden geen commentaar of andere meningen.

Sterke punten:
Mooi gebouw

Zwakke punten:
Incompetent en onbehoorlijk bestuur, slechte sfeer en wantrouwen

John Hunt beveelt SSV St Hubertus NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SSV St Hubertus

• je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Ja, ik zou SSV St Hubertus aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SSV St Hubertus aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening

Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert