Welkom bij schietsport vereniging \'t Asser Wapen. \'t Asser Wapen is opgericht in 1987. We beschikken over een eigen clubgebouw met daarin 9 banen, 10 meter luchtgeweer/luchtpistool, 8 banen tot 25 meter en 7 banen tot 50 meter. Door de diverse leden wordt met wisselend succes meegedaan aan regionale, nationale en internationale wedstrijden. Ook organiseren wij zelf jaarlijks wedstrijden voor alle diciplines die bij \'t Asser Wapen geschoten kunnen worden.

SV 't Asser Wapen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SV 't Asser Wapen.

Bezoek SV 't Asser Wapen