SSV St Hubertus Review: Alleen als je mindfull bent, ben je welkom

• Op bezoek geweest naar aanleiding van uitnodiging in krant de gelderlander. Mindfull schutters moeten Hubertus redden.

Volgens Hubertus: Heb je lastige kinderen, dan horen ze hier thuis. Hier wordt ze discipline bijgebracht.
    Alle goede schutters zijn verdwenen, Het is de club totaal onbekend waarom. Bij navraag bij ander clubs, blijkt wel degelijk waarom: weinig of geen tolerantie en clubgevoel is totaal afwezig. Je wilt toch alleen bij een club horen waar het bestuur je het gevoel geeft van respect, dat je gewaardeerd wordt en dat je welkom bent. Laat het bestuur een keer mindfull worden en stoppen de zaak voor te liegen.

Niet opgevallen

zie review. Op sterven na dood.

Door Cas Dekker op 2 augustus 2018

Bezoek SSV St Hubertus Reviews over SSV St Hubertus

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SSV St Hubertus