• Op bezoek geweest naar aanleiding van uitnodiging in krant de gelderlander. Mindfull schutters moeten Hubertus redden. Volgens Hubertus: Heb je lastige kinderen, dan horen ze hier thuis. Hier wordt ze discipline bijgebracht. Alle goede schutters zijn verdwenen, Het is de club totaal onbekend waarom. Bij navraag bij ander clubs, blijkt wel degelijk waarom: weinig of geen tolerantie en clubgevoel is totaal afwezig. Je wilt toch alleen bij een club horen waar het bestuur je het gevoel geeft van respect, dat je gewaardeerd wordt en dat je welkom bent. Laat het bestuur een keer mindfull worden en stoppen de zaak voor te liegen.

Niet opgevallen

zie review. Op sterven na dood.

Door Cas Dekker op 2 augustus 2018 Reageer