SV de Vrijheid Hoorn Schietsportvereniging Schietsport Vereniging SV de Vrijheid Hoorn, KNSA gecertificeerde schietvereniging voor sportschieten Noord Holland

SV de Vrijheid Hoorn Reviews

• Schietsport Vereniging De Vrijheid in Hoorn is een KNSA gecertificeerde schietbaan met 25m en 100m schietpunten voor sportschutters en een ieder die een indruk / informatie wil krijgen wat de schietsport inhoudt.
    Uitstekende begeleiding van ervaren instructeurs die U de gelegenheid bieden om zelf te ervaren wat sportschieten inhoudt.
    Naast de diverse disciplines en kalibers vuurwapens is deze schietvereniging airsoft gecertificeerd.
    Goede faciliteiten, gemoedelijke sfeer en erg gezellig.

faciliteiten: Kantine, 100m Baan, toegankelijk voor minder validen, begeleiding

geen