SV Westerpark - 5 Reviews

2. SV Westerpark Reviews
  3. Schrijf ook een review over SV Westerpark

SV Westerpark

Schietvereniging Westerpark: de schietsport is een spannende sport, met een serieuze aanpak. De schietsport is er voor alle leeftijden en voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Ook voor degene, met een beperking. U bent van harte welkom. Wij willen u dan ook uitnodigen een rondleiding in ons schietsportcentrum te maken.

Wij hebben een gezellige bar met pool tafel en dart banen, of anders rond de open haard of aanschuiven aan de leestafel.
Tevens beschikken wij over 6 x schietbanen van 12 meter en 10 x banen van 50 meter.

Fryslan startpagina

SV Westerpark Details

Hits: 1147

URL: http://www.sv-westerpark.nl/

Categorieën: Noord-Holland

Reviews: 5

SV Westerpark reviews (5):

SV Westerpark - Heel professioneel

Review:
Ik heb met mijn partner een introductie les gevolgd. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van deze vereniging. Wij kregen een welkom en veilig gevoel. We vonden het ook best grappig dat we wat bekende Nederlanders zagen lopen daar. Wil toch ook wat zeggen. Zeker aan te raden!

Alleen maar

Geen

Guillemett beveelt SV Westerpark aan bij vrienden/bekenden

SV Westerpark - Veiligheid & vriendelijkheid!

Review:
Introductie les. Zeer positief ervaren! Vriendelijk personeel, zowel de baan instructeur als de dame achter de bar. Zeer onder de indruk van de veiligheid bij de vereniging; zo hebben ze een goede controle op wie er binnen komt en is er ook sprake van een professionele begeleiding op de baan. Een aanrader!

- Veiligheid;
- Vriendelijkheid van medewerkers;
- 50 meter baan;
- Introductie met meerdere disciplines;
- Goed bereikbaar met zowel OV als Auto;
- Algemeen prettige sfeer!

- Geen.

Jim beveelt SV Westerpark aan bij vrienden/bekenden

SV Westerpark - Very Bad

Review:
Toen ik binnenkwam zat de man achter de administratie brutaal te doen naast een vrouw die daar lid was. Ik kwam met mijn vriendin en vroeg of ik mee kon doen aan een introductie les omdat ik van plan was lid te worden. (Op hun site staat dat introductie lessen 35 zijn, ik had het geld bij me.) De man antwoorden met 'dit is geen circus, misschien dat je het ergens anders kunt proberen. Ik bleef beleefd en vroeg of ik even binnen een uber kon bestellen via mijn telefoon want het was slecht weer buiten en ik kwam met de OV en het is even lopen naar de bushalte waarop de man antwoorden 'Nee doe dat buiten maar', dit is heel brutaal en onprofessioneel!

Ik deed doe moeite om uit Amstelveen te komen maar wordt gewoon in me gezicht gespuugd.

Ik raad het niemand aan om naar deze vereniging te gaan.

- Brutaal
- Bijdehand
- Respectloos
- Niet klantvriendelijk

- Alles

john beveelt SV Westerpark NIET aan bij vrienden/bekenden

SV Westerpark - Zo ver de leukste schietsport vereniging

Review:
Zo ver vind ik dit de leukste en meest behulpzame en gezeligste schietsport vereniging die er is. de faciliteiten zijn enorm goed, en de mogelijkheden zijn ook meer dan de meeste. Mede dankzijn de 50 meter baan, en de mensen die er werken met veel kennis.

perfecte schietbanen.
Naast kleine baan ook 50 meter baan.
Gezellige en behulpzame mensen.
Mensen hebben veel verstand van alles wat te maken heeft met de schietsport.

Christian beveelt SV Westerpark aan bij vrienden/bekenden

SV Westerpark - prettige entourage

Review:
Ik heb een proefles genomen bij SV Westerpark, en dat is prima bevallen. Het wordt gerund door aardige en behulpzame mensen, en de faciliteiten zijn prima. Genoeg voor mij om na de proefles enthousiast geworden te zijn voor de schietsport, en lid te worden.

Christine beveelt SV Westerpark aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SV Westerpark

• je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Ja, ik zou SV Westerpark aanbevelen aan vrienden/bekenden