Schietvereniging Westerpark: de schietsport is een spannende sport, met een serieuze aanpak. De schietsport is er voor alle leeftijden en voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Ook voor degene, met een beperking. U bent van harte welkom. Wij willen u dan ook uitnodigen een rondleiding in ons schietsportcentrum te maken. Wij hebben een gezellige bar met pool tafel en dart banen, of anders rond de open haard of aanschuiven aan de leestafel. Tevens beschikken wij over 6 x schietbanen van 12 meter en 10 x banen van 50 meter.

SV Westerpark Reviews

 • Samen met mijn vrouw aan een introductie meegedaan. We wisten niet dat er zoveel bij komt kijken en waar je rekening mee moet houden. Echt Topsport ! Wat een ervaring. Zeer goede instructeurs met veel ervaring. Dacht altijd dat het een mannensport was, maar er zijn ook veel vrouwen lid. Zo leuk dat we gelijk beide lid zijn geworden. Raad iedereen aan of het eens te proberen.

  Sterke punten
  Enthousiaste leden die je als je nieuwkomer bent graag helpen. Gezellige sfeer er worden ook veel dingen georganiseerd Ook leuk om gezellig aan de bar te zitten voor een hapje en een drankje. Meerdere schietbanen.

  Zwakke punten
  Geen

  Door Rob op 19 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb met mijn partner een introductie les gevolgd. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van deze vereniging. Wij kregen een welkom en veilig gevoel. We vonden het ook best grappig dat we wat bekende Nederlanders zagen lopen daar. Wil toch ook wat zeggen. Zeker aan te raden!

  Sterke punten
  Alleen maar

  Zwakke punten
  Geen

  Door Guillemette op 19 januari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Introductie les. Zeer positief ervaren! Vriendelijk personeel, zowel de baan instructeur als de dame achter de bar. Zeer onder de indruk van de veiligheid bij de vereniging; zo hebben ze een goede controle op wie er binnen komt en is er ook sprake van een professionele begeleiding op de baan. Een aanrader!

  Sterke punten
  - Veiligheid; - Vriendelijkheid van medewerkers; - 50 meter baan; - Introductie met meerdere disciplines; - Goed bereikbaar met zowel OV als Auto; - Algemeen prettige sfeer!

  Zwakke punten
  - Geen.

  Door Jim op 16 oktober 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Toen ik binnenkwam zat de man achter de administratie brutaal te doen naast een vrouw die daar lid was. Ik kwam met mijn vriendin en vroeg of ik mee kon doen aan een introductie les omdat ik van plan was lid te worden. (Op hun site staat dat introductie lessen 35 zijn, ik had het geld bij me.) De man antwoorden met 'dit is geen circus, misschien dat je het ergens anders kunt proberen. Ik bleef beleefd en vroeg of ik even binnen een uber kon bestellen via mijn telefoon want het was slecht weer buiten en ik kwam met de OV en het is even lopen naar de bushalte waarop de man antwoorden 'Nee doe dat buiten maar', dit is heel brutaal en onprofessioneel! Ik deed doe moeite om uit Amstelveen te komen maar wordt gewoon in me gezicht gespuugd. Ik raad het niemand aan om naar deze vereniging te gaan.

  Sterke punten
  - Brutaal - Bijdehand - Respectloos - Niet klantvriendelijk

  Zwakke punten
  - Alles

  Door john op 11 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Zo ver vind ik dit de leukste en meest behulpzame en gezeligste schietsport vereniging die er is. de faciliteiten zijn enorm goed, en de mogelijkheden zijn ook meer dan de meeste. Mede dankzijn de 50 meter baan, en de mensen die er werken met veel kennis.

  Sterke punten
  perfecte schietbanen. Naast kleine baan ook 50 meter baan. Gezellige en behulpzame mensen. Mensen hebben veel verstand van alles wat te maken heeft met de schietsport.

  Door Christian op 6 april 2015 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb een proefles genomen bij SV Westerpark, en dat is prima bevallen. Het wordt gerund door aardige en behulpzame mensen, en de faciliteiten zijn prima. Genoeg voor mij om na de proefles enthousiast geworden te zijn voor de schietsport, en lid te worden.

  Door Christine op 27 april 2014 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek SV Westerpark

Schrijf je eigen reviewVergelijkSchietverenigingen

Op VergelijkSchietverenigingen.nl lees je reviews over alle schietverenigingen van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw schiet ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Schietverenigingen