Schietvereniging St. Hubertus Welkom op de website van Schietvereniging St. Hubertus. De schietbanen zijn gevestigd bij Schietcentrum

Schietvereniging St. Hubertus Reviews

• Voorgaande review is niet correct. Ik heb commentaar gegeven op de verkeerde Hubertus vereniging. Aan deze vereniging mankeert niets.

Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

• Grote leden leegloop bij Hubertus. Kennis en kunnen is verdwenen bij Hubertus. Een onderlinge sfeer van vertrouwen en gezelligheid is volledig verdwenen. Er is weinig kennis bij het bestuur dat zich volledig verheven voelt. Het bestuur gedraagt zich afzijdig ten opzichte van de overige leden.

Het aantal leden dat Hubertus volgens op hun website is een zeker 2 groter als het werkelijke aantal leden. Ze proberen de teruggang te verbergen. Typisch Hubertus.

Mooi gebouw

Incompetent bestuur, slechte sfeer en wantrouwen.

Door John Hunt op 5 april 2018 Reageer

Bezoek Schietvereniging St. Hubertus