De Schietsportvereniging De Vrijheid van thans is in 1969 ontstaan uit de landelijke schietvereniging De Vrijheid afdeling Den Helder. De toenmalige landelijke schietvereniging De Vrijheid is voortgekomen uit het naoorlogse Nationaal instituut Wettig Gezag. De vereniging heeft ten doel haar leden in de gelegenheid te stellen de schietsport te beoefenen en tracht dat doel te bereiken door het geven van instructie, het houden van schietoefeningen c.q. wedstrijden en alle geoorloofde middelen welke daartoe bevorderlijk zijn.

SV De Vrijheid Den Helder Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SV De Vrijheid Den Helder.

Bezoek SV De Vrijheid Den Helder

Schrijf je eigen review over SV De Vrijheid Den Helder